Steun het werk van IHLIA en word Vriend(in)! Het bijeengebrachte geld wordt gebruikt om boeken en tijdschriften aan te schaffen die voor IHLIA zelf te duur zijn en, indien nodig, anderszins financieel bij te springen.

Vriend(in) word je al voor € 35 per jaar. Je krijgt uiteraard de IHLIA-nieuwsbrief toegestuurd en we nodigen je een paar keer per jaar uit voor diverse exclusieve activiteiten. Denk aan rondleidingen en kijkjes achter de schermen bij nieuwe tentoonstellingen van IHLIA.

 

Agenda

11 mei: Opening expositie Pride Family

De Stichting Vrienden van IHLIA (VvI) wil de donateurs exclusief uitnodigen voor de speciale opening van de nieuwe IHLIA-tentoonstelling Pride Family, een selectie van foto’s van de Pride Photo Award rond het thema regenboogfamilies.

 

Wij hadden aanvankelijk Tweede Kamerlid Vera Bergkamp uitgenodigd om een en ander te vertellen over de huidige stand van zaken met betrekking tot LHBT’s en familiewetgeving. Dit programmaonderdeel komt te vervallen en willen wij graag bewaren voor een volgende bijeenkomst. Wel willen wij Bram Bol in het zonnetje zetten, aangezien hij zijn opmerkelijke archief ter beschikking heeft gesteld aan IHLIA. En je kunt tijdens de borrel kennismaken met een paar fotografen van de geselecteerde werken. Uiteraard is er ruim gelegenheid om de tentoonstelling te bekijken.

 

Wanneer Donderdag 11 mei 2017
Hoe laat 17:30 uur
Waar IHLIA-plein (6e verdieping Centrale OBA)
Toegang Voor Vrienden gratis
Aanmelden vrienden@ihlia.nl

Hoe word je donateur?

Donateur worden is eenvoudig. Meld je aan via onderstaand formulier door de gevraagde gegevens in te vullen. Je krijgt dan een acceptgiro thuisgestuurd. Ook eenmalige donaties zijn welkom: NL28INGB0006930360

Natuurlijk zijn er ook andere manieren om IHLIA te steunen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van het doneren van je eigen LHBT-materiaal.


JA, ik word Vriend(in) van IHLIA!


 

Beeld Riek Stienstra

In 2014 heeft de VvI een speciale bijeenkomst voor de donateurs georganiseerd waarbij het beeld ter nagedachtenis aan Riek Stienstra officieel werd overgedragen aan IHLIA. De Vriendinnen en Vrienden van Schorer hebben het beeld geschonken dat werd onthuld op het IHLIA-plein en vanaf nu daar ook te bewonderen is. Hoewel de sluiting van Schorer een groot verlies is, staat het beeld bij IHLIA goed op zijn plaats. Als ‘geheugen’ van de LHBT-gemeenschap kan IHLIA de betekenis van Riek Stienstra levendig houden en tegelijkertijd als inspiratie dienen voor iedereen die strijdt voor gelijke rechten en gelijkwaardige bejegening.

 

Josée Rothuizen hield tijdens de bijeenkomst een lezing. Zij was vriendin en collega van Riek Stienstra in de tijd dat Riek directeur was van de Schorerstichting. Daarna onthulde ze het beeld.

 

Nborrel_VvIHLIA_lr