Ondertussen op de afdeling merchandise…

Beste (mogelijke) sympathisant van de EuroBiCon en EuroBiReCon,

Wat: Brainstormsessie EuroBiCon
Wanneer: Maandag 23 mei 2016 19:00 uur
Waar: IHLIA LHBT Erfgoed in de Centrale OBA, 6e verdieping, Simon Carmiggeltzaal, Oosterdokskade 143, 1011 DL Amsterdam

Over 10 weken barst de EuroPride Amsterdam los. Een van de onderdelen daarvan is de European Bisexual Conference (EuroBiCon). Die bestaat uit een onderzoeksconferentie en een driedaags community based evenement. Om dit alles tot een succes te maken, nodigen we je (opnieuw) uit voor een brainstorm.

Een dergelijke bijeenkomst hielden we drie keer eerder, in november, januari en maart. Deze avonden bij IHLIA zijn door de organisatie en deelnemers zeer goed bevallen! Dit is de laatste brainstorm die we houden. Wil je daarbij zijn? Kom dan op maandag 23 mei naar IHLIA in de de Centrale OBA in Amsterdam. De brainstorm is van 19.00 tot 21.15 uur. Koffie en thee staan klaar.

Wat gaan we deze laatste brainstorm doen? We praten je bij over de voorbereidingen voor de EuroBiReCon en de EuroBiCon: hoe leuk dreigt het voorlopige programma te gaan worden? Gaan we ook spannende dingen doen in de avonduren?

Uiteraard vragen we jouw input over zaken, zoals bijvoorbeeld: mogelijk extra programma-onderdelen voor de EuroBiCon, wie we volgens jou het beste kunnen vragen om een lunch bij ons te komen uitserveren, suggesties voor dj’s en performances tijdens het feest in de Mezrab, vrijwilligers die we zoeken, wat mag er volgens jou niet ontbreken in onze goody bags, en publiciteit: hoe maken we bijvoorbeeld dat niet alleen de pers meedoet met onze slogan Join our Visi~Bi~lity, maar ook biseksuelen zelf?

Wil je bij deze laatste bijeenkomst zijn? Fijn, welkom! Meld je aan via eurobicon@gmail.com

Ken je iemand die ook iets zou willen doen voor de EuroBiCon? Stuur dit bericht dan gerust door.

Hopelijk zien we je op 23 mei! Laten we er met zijn allen een aantal prachtige dagen van maken voor iedereen die biseksueel, panseksueel, fluïde is, in feite voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot meer dan een gender.

Hartelijke groeten,

IHLIA namens

Barbara Oud en Hilde Vossen
Leden Kernteam EuroBiCon