Wie wil gratis en voor niks een metertje gay boeken?

In het verleden verzamelde IHLIA vaak verschillende drukken van een boekuitgave. Het is namelijk interessant om te zien hoe de vormgeving van een boek door de jaren heen verandert. Daarnaast is het van belang te weten van welke boeken er veel drukken en vertalingen zijn verschenen, in welke jaren en bij welke uitgever.

Enige tijd geleden is besloten dat we, om plaats te kunnen bieden aan nieuw binnenkomende collecties, moeten saneren. We bewaren nu alleen de eerste druk, of de hardcover, of het best geconserveerde boek van een titel. Doet pijn, maar is niet anders.

Het gevolg is dat we nogal wat boeken in dozen hebben staan die weg mogen. Het zijn mooie, beroemde, stoute verhalen of monografieën, maar er zitten stickers op, er staan stempels in, ezelsoor hier en daar, en een vouwtje in de cover. Verkoopbaar zijn ze niet.

Wie heeft een airbnb, bar, honk, kantine, sauna, restroom, hotel, een chille lounge of gewoon veel zin om te lezen deze zomer en vindt het leuk een doosje voornamelijk Engelstalige homoboeken bij IHLIA op te komen halen?

Maak hiervoor een afspraak met Connie van Gils: connie@ihlia.nl