Mijn IHLIA

Registreer2018-06-04T08:56:33+00:00

Handig en snel zoeken met je eigen account

Om je bezoek aan de IHLIA-website makkelijker te maken, kun je een IHLIA-account aanvragen. Deze persoonlijke inlog biedt je een aantal voordelen:

LET OP: Op dit moment is het niet mogelijk om via onderstaand formulier een account aan te vragen. Stuur daarom een mailtje naar michel@ihlia.nl met daarin je naam en e-mailadres en we zullen zorgen dat je een IHLIA-account krijgt. Onze excuses voor het ongemak!

Handig om te weten mbt het bekijken van de Open Up!-collectie

Documenten die uit de Open Up!-collectie komen, zijn in de zoekresultaten speciaal gemarkeerd. Om deze full text te kunnen lezen dien je eerst een IHLIA-account aan te vragen (zie onderstaand formulier).

 

Let op: in verband met de privacy en copyrightkwesties zijn er echter twee niveaus van toegang. Ieder niveau (of tier) kent een bepaalde mate van toegang en gebruikersrechten.

 

– Tier 1: algemeen publiek (hier hoef je alleen een IHLIA-account voor aan te vragen; zie onderstaand formulier).

– Tier 2: LHBT-archieven en wetenschappers/onderzoekers (voor toegang moet je een extra formulier invullen. Er zal gevraagd worden naar je motivatie om het materiaal te bekijken).

 

De aanvraag voor tier 2 is alleen mogelijk als je een IHLIA-account hebt. Na het sturen van het formulier, nemen we je verzoek zsm in behandeling.

De beschikbaarheid van online materialen zal in de toekomst steeds verder worden uitgebreid. Met een eigen IHLIA-account kun je later gebruik maken van nog meer diensten op onze website. Meld je nu alvast aan via het onderstaande formulier. Je persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor Mijn IHLIA-toepassingen.

Sluiten
Registreer een account
Profiel gegevens / Profile
*
*
Wachtwoord sterkte
Profiel details / Profile details
Social Profiles / Profile