Word een PINKoriginal

DOE MEE

Ben jij creatief en jonger dan 26 jaar. Vind je het leuk bezig te zijn met een onderwerp dat er voor jou toe doet? Word dan PINKoriginal!

Als vrijwilliger bepaal jij zelf hoeveel tijd je investeert. Het is ook mogelijk in het kader van je opleiding een stageperiode bij ons door te brengen. Je kunt met een eigen project aan de gang of reageren op de volgende functies:
Online smaakmaker
Jij bent voor een periode het gezicht van de PINKoriginals-community. Je gaat op zoek naar actualiteiten in de kunst, cultuur en media die jou aanspreken en deelt die met ons. Je trekt erop uit met microfoon en camera en maakt achtergrondverhalen. Je nodigt actief mensen en organisaties uit om zich aan te sluiten bij de community. Of je ontwikkelt een eigen rubriek. Je krijgt hulp van een professionele media-expert.
Organisator activiteiten
Een uitdagend event organiseren, jij draait er je hand niet voor om! Je weet de juiste mensen te bereiken en te enthousiasmeren. Je hebt hier een fijne zaal en voldoende technische faciliteiten ter beschikking, plus de ondersteuning van een professionele eventplanner.
Kunstenaar (in spe)
Beeldend werk: Jij geeft vanuit jouw discipline beeldend commentaar op de staande expositie. Of je maakt een eigen werk gebaseerd op een van de onderwerpen van de bestaande projecten. Je zorgt voor een interactieve presentatie, in ieder geval online van het werk of het proces. Je wordt hierbij ondersteund door een community-kunstenaar of een coach uit een discipline naar keuze.
Geen velden gevonden.