Uitnodiging tweede inspiratieavond EuroBiCon en EuroBiReCon

De organisatoren van de European Bisexual Conference (EuroBiCon) nodigen je van harte uit voor een tweede brainstorm voor deze conferentie. De brainstorm van november vorig jaar is organisatie en deelnemers goed bevallen en daarom geven we er graag een vervolg aan.

Je bent te gast bij IHLIA in de Centrale OBA in Amsterdam op maandag 18 januari, van 19.00 tot 21.15 uur.

EuroBiCon

De EuroBiCon is een vierdaagse conferentie, die het Landelijk Netwerk Biseksualiteit (LNBi) samen met partners organiseert in Amsterdam van donderdag 28 tot en met zondag 31 juli 2016. Het congres is onderdeel van EuroPride, dat dankzij de stichting Amsterdam Gay Pride veel internationale belangstelling zal trekken. Dag 1 van de EuroBiCon is helemaal gereserveerd voor de first European Bisexual Research Conference (EuroBiReCon), de overige 3 dagen voor de ‘gewone’ EuroBiCon.

Op de rails

De voorbereidingen van de EuroBiCon zijn in volle gang. Zo hebben we een website, profileren we ons op verschillende social media kanalen, worden er al papers, panels en workshops ingediend en hebben we de eerste aanmeldingen van deelnemers al mogen registeren.

Input

We hebben ont-zet-ten-de zin in deze dagen, maar je begrijpt, we kunnen wel wat ideeën, suggesties en netwerkcontacten gebruiken! De EuroBiCon wil graag van jou horen en met jou samenwerken om een gevarieerd en mooi programma van de grond te tillen. Laten we er met zijn allen een aantal prachtige dagen van maken voor iedereen die biseksueel, panseksueel, fluïde is, in feite voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot meer dan een gender.

Agenda 18-1

– Voorstellen
– Hoe gaat het met de voorbereidingen voor de EuroBiReCon en de EuroBiCon?
– Hoe kijken we terug op de resultaten van de brainstorm en hoe hebben we hier in de praktijk al mee gewerkt?
– Wat heeft de organisatie nog nodig? Kun jij helpen? #durftevragen
– We doen een beroep op jouw creativiteit!
– Afronden

Locatie

Dankzij IHLIA (advisory member) kunnen we terecht op de 6e verdieping van de Centrale OBA, Oosterdokskade 143, 1011 DL Amsterdam in de Simon Vestdijkzaal.

Aanmelden

We zien je graag verschijnen! Zou je je wel willen aanmelden, dit kan via eurobicon@gmail.com
Ken je iemand die ook iets zou willen doen voor de EuroBiCon? Stuur dit bericht dan alsjeblieft door!

Meer info vind je op de website van EuroBiCon.

Namens

Hilde Vossen
Kernteam EuroBiCon

2018-05-14T15:35:43+00:00